Permitto

Nøkkelstyring

 

Nøkkelstyring

Permitto tilbyr en fullverdig nøkkelstyringsmodul som gjør det enkelt å holde styr på alle fysiske nøkler og hvem som til enhver tid har fått utdelt nøkler.

All kommunikasjon og interaksjon med bruker skjer digitalt.

 

Full kontroll

Du får full kontroll over alle nøkler utdelt i din organisasjon. Her kan du se full oversikt over tildelte nøkler, historikk på en nøkkel og ikke minst hvorvidt en nøkkelholder har et gyldig sikkerhetskort!

 

Heldigital prosess fra søknad til utstedelse

På samme måte som med sikkerhetskort tilbys det en heldigital prosess for søknad, behandling, tildeling og kvittering av nøkler direkte i applikasjonen

Malen som ligger til grunn for søknaden, kan tilpasses akkurat slik din organisasjon måtte ønske. Her kan dere stille krav til dokumentasjon, forpliktelser og kompetanse slik at dere til enhver tid har full kontroll på at deres nøkkel- eller kortholdere er kvalifisert til de rettigheter dere gir dem!

 

Kvitter digitalt

Informasjon om tildelte nøkler finner bruker i Permitto-appen. Når en bruker har fått en nøkkel tildelt, vil det bli sendt ut epost og varsel til bruker om dette. Når nøkkel så hentes, kan bruker enkelt kvittere for dette i Permitto-appen!

Det er med andre ord slutt på kvittering på papir og all medførende arkivering!

 

Enkel administrasjon av nøkkeldatabase

  • Register over tilgjengelige nøkler.
  • Enkelt å registrere, redigere og oppdatere informasjon.
  • Reservasjoner
  • Tilbakekalling av nøkler med et enkelt klikk
  • Registrer mistet eller kassert nøkkel

Informasjon om utdelte nøkler kan selvfølgelig sees i sammenheng med tildelte kort. På denne måten sikrer man at personell som har nøkkel, også har gyldig sikkerhetskort.

 

Permitto | Nøkkelstyring

Hva sier våre kunder om Permitto?

 

Kundereferanse Lyse

Permitto effektiviserer hverdagen vår, gir oss bedre kontroll og øker sikkerheten relatert til arbeide opp mot våre anlegg.

Frank Boholm, Operations Manager, Lyse Elnett

 

Les hele referanseartikkelen

Case-Study_Sira_Kvina_NO_Mars21 PDF

Med Permitto har vi har fått strømlinjeformet en rekke prosesser. Det har vært en kostnad- og tidsbesparelse for meg og Sira-Kvina. Det viktigste er å ivareta kontroll og sikkerhet. Enkelt og greit. Jeg har full kontroll over de fullmaktene som blir gitt. Det er viktig for meg.

Gaute Tjørhom, Administrerende Direktør, Sira Kvina Kraftverk

 

Les hele referanseartikkelen

Kundereferanse Arva
Kundereferanse Alta Kraftlag
Kundereferanse Sira Kvina
Kundereferanse Sognekraft

Hvorfor Permitto?

Permitto gir deg full kontroll på håndtering av sikkerhetskort og adgangsregistrering, og inneholder i tillegg en rekke andre moduler for å støtte opp og forbedre disse prosessene.  Løsningen er utviklet sammen med elkraftbransjen for å støtte de problemstillingene en møter på i bransjen

Løsningen er enkel å teste ut i din organisasjon og kan raskt rulles ut i produksjon.

Digitale sikkerhetskort

Digitale Sikkerhetskort, Adgangskort og HMS-kort

Heldigital prosess for søknad, behandling, utstedelse og mottak av sikkerhetskort, adgangskort og andre typer kort du har behov for.

> Les mer

Adgangsstyring

Adgangsstyring for Anlegg og Prosjekter

Registrer hvem som har adgang på et anlegg eller prosjekt. Oppdatert oversikt på hvem som er registrert på anlegg og prosjekt i sanntid.

> Les mer

HMS meldinger

HMS-meldinger direkte til ansatte på ditt anlegg

Send ut viktige beskjeder til personellet som befinner seg på ditt anlegg eller prosjekt på en effektiv måte. Mulighet for segmentering og automasjoner. 

> Les mer

Kurs- og kompetanseoversikt

Kurs- og kompetanseoversikt

Full oversikt på underliggende dokumentasjon registrert på personell og tilhørende adganger. Oversikt over kurs og kompetanse.

> Les mer

Nøkkelstyring

Nøkkelstyring

Fullverdig nøkkelstyringsmodul som gir deg kontroll på hvem som er i besittelse av fysiske nøkler. Heldigital søknads- og tildelingsprosess.

> Les mer

Support

Support

Har du spørsmål eller problemer med Permitto-appen? Ta kontakt oss på telefon, mail eller send inn vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg.

Support

Har du spørsmål om Permitto? 

Vil du ha mer informasjon om Permitto? Ta kontakt med oss for mer informasjon eller sjekk ut vår seksjon for ofte stilte spørsmål og svar (FAQ). 

 

Permitto FAQ        Kontakt

Spørsmål om Permitto

Hva sier kundene?

Les hvordan brukerne av Permitto utnytter mulighetene.

Lyse Elnett bruker Permitto

Vi utnytter all funksjonalitet i systemet, og kanskje enda litt mer. Vi håndterer digitale sikkerhetskort, adgangskontroll, adgangsstyring, HMS-meldinger, nøkkelstyring og kurs og kompetanse. Ved å sentralisere dette rundt Permitto gir det oss full kontroll, økt sikkerhet, og bedre HMS for bedrift og den enkelte ansatte.

Ler mer

 

Starte med Permitto?

 

Kontakt oss i dag!

 

>> Fyll ut skjema og send