Permitto

Kurs- og kompetansestyring

 

Kurs- og kompetansestyring

I Permitto får du full oversikt over all underliggende dokumentasjon i forbindelse med utdeling av kort. Det har aldri vært så enkelt å holde styr på underliggende dokumentasjon.

 

Full kontroll

Ved få klikk får en oversikt over all dokumentasjon registrert på personell. Du får enkelt kontroll over relevant dokumentasjon, når denne er utstedt, når dokumentasjon løper ut og hvem som eventuelt mangler riktig dokumentasjon. 

  • Har alt personell som har sikkerhetskort FSE-kurs som fortsatt er gyldig? 
  • Kan jeg dokumentere at alle våre LFS`er har kvalifikasjonene på plass? 

Permitto kan ikke ta kursene for ditt personell, men vi kan i alle fall vise deg de mangler dere måtte ha!

 

Hjelper deg å huske

All dokumentasjon registrert med gyldighetsdato i Permitto blir automatisk satt opp med påminnelser når utløpsdato nærmer seg. Her vil vi sende epost til bruker og informere om at det snart er på tide å ta nytt kurs. Det er slutt på tiden hvor FSE-kurset kommer overraskende på!

 

Permitto | Kurs- og kompetansestyring

Hva sier våre kunder om Permitto?

 

Kundereferanse Lyse

Permitto effektiviserer hverdagen vår, gir oss bedre kontroll og øker sikkerheten relatert til arbeide opp mot våre anlegg.

Frank Boholm, Operations Manager, Lyse Elnett

 

Les hele referanseartikkelen

Case-Study_Sira_Kvina_NO_Mars21 PDF

Med Permitto har vi har fått strømlinjeformet en rekke prosesser. Det har vært en kostnad- og tidsbesparelse for meg og Sira-Kvina. Det viktigste er å ivareta kontroll og sikkerhet. Enkelt og greit. Jeg har full kontroll over de fullmaktene som blir gitt. Det er viktig for meg.

Gaute Tjørhom, Administrerende Direktør, Sira Kvina Kraftverk

 

Les hele referanseartikkelen

Kundereferanse Arva
Kundereferanse Alta Kraftlag
Kundereferanse Sira Kvina
Kundereferanse Sognekraft

Hvorfor Permitto?

Permitto gir deg full kontroll på håndtering av sikkerhetskort og adgangsregistrering, og inneholder i tillegg en rekke andre moduler for å støtte opp og forbedre disse prosessene.  Løsningen er utviklet sammen med elkraftbransjen for å støtte de problemstillingene en møter på i bransjen

Løsningen er enkel å teste ut i din organisasjon og kan raskt rulles ut i produksjon.

Digitale sikkerhetskort

Digitale Sikkerhetskort, Adgangskort og HMS-kort

Heldigital prosess for søknad, behandling, utstedelse og mottak av sikkerhetskort, adgangskort og andre typer kort du har behov for.

> Les mer

Adgangsstyring

Adgangsstyring for Anlegg og Prosjekter

Registrer hvem som har adgang på et anlegg eller prosjekt. Oppdatert oversikt på hvem som er registrert på anlegg og prosjekt i sanntid.

> Les mer

HMS meldinger

HMS-meldinger direkte til ansatte på ditt anlegg

Send ut viktige beskjeder til personellet som befinner seg på ditt anlegg eller prosjekt på en effektiv måte. Mulighet for segmentering og automasjoner. 

> Les mer

Kurs- og kompetanseoversikt

Kurs- og kompetanseoversikt

Full oversikt på underliggende dokumentasjon registrert på personell og tilhørende adganger. Oversikt over kurs og kompetanse.

> Les mer

Nøkkelstyring

Nøkkelstyring

Fullverdig nøkkelstyringsmodul som gir deg kontroll på hvem som er i besittelse av fysiske nøkler. Heldigital søknads- og tildelingsprosess.

> Les mer

Support

Support

Har du spørsmål eller problemer med Permitto-appen? Ta kontakt oss på telefon, mail eller send inn vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg.

Support

Har du spørsmål om Permitto? 

Vil du ha mer informasjon om Permitto? Ta kontakt med oss for mer informasjon eller sjekk ut vår seksjon for ofte stilte spørsmål og svar (FAQ). 

 

Permitto FAQ       Kontakt

Spørsmål om Permitto

Hva sier kundene?

Les hvordan brukerne av Permitto utnytter mulighetene.

Lyse Elnett bruker Permitto

Vi utnytter all funksjonalitet i systemet, og kanskje enda litt mer. Vi håndterer digitale sikkerhetskort, adgangskontroll, adgangsstyring, HMS-meldinger, nøkkelstyring og kurs og kompetanse. Ved å sentralisere dette rundt Permitto gir det oss full kontroll, økt sikkerhet, og bedre HMS for bedrift og den enkelte ansatte.

Ler mer

 

Starte med Permitto?

 

Kontakt oss i dag!

 

>> Fyll ut skjema og send