Permitto

HMS-meldinger direkte til

ansatte på ditt anlegg

 

HMS-meldinger direkte til ansatte på ditt anlegg

Permitto tilbyr en revolusjonerende ny måte å kommunisere ut HMS-meldinger til brukere i felt igjennom vårt HMS-meldingssystem. En HMS-melding er en beskjed som vises til bruker som en del av adgangsregistrering eller når bruker forlater et anlegg.

 

Rik informasjon

HMS-meldinger kan inneholde interaktiv kommunikasjon i form av bilder, videoer og linker. Ønsker du å vise en HMS-video til de som registrerer seg inn? Ikke noe problem! Hadde det vært interessant å vise et plankart av anlegget? Det er mulig!

Mulighetene er ubegrensede, her er det kun din HMS-kreativitet som setter grenser.

 

Informasjon på rett nivå

Anleggseier står fritt til å definere HMS-meldinger på alle nivåer i sin anleggsstruktur, enten en ønsker beskjeder som skal vises på alle anlegg eller kun på et spesifikt anlegg. Her kan en f.eks tenke seg at HMS-meldinger inneholder lokal kunnskap om et gitt anlegg. Kanskje låsen til en nettstasjon er ekstra vanskelig å få opp? Hvorfor ikke legge inn en beskjed om dette!

 

Påminnelser

Et meget elegant bruksområdet for HMS-meldinger er påminnelser når en bruker forlater et anlegg. Tenk deg at alt personell som besøker en nettstasjon får beskjeden «Husk å låse døren» når de forlater anlegget, hvilke bedre tiltak mot ulåste nettstasjoner kan du tenke deg?

 

Tidsspesifikt

Alle HMS-meldinger kan settes opp til å være tidsspesifikke. På denne måten kan en sikre at kun relevant informasjon blir vist til brukeren. Har dere en pågående revisjon på et anlegg en gitt måned, så er det ikke noe problem å kun vise informasjon om dette den aktuelle måneden!

 

Integrasjon

Som alt annet i Permitto tilbys det API-er som gjør det mulig å integrere seg mot HMS-meldingene. Hvorfor ikke hente ut informasjon om pågående arbeid fra deres AO-system og vise dette til brukere?

Permitto | HMS-meldinger

Hva sier våre kunder om Permitto?

 

Kundereferanse Lyse

Permitto effektiviserer hverdagen vår, gir oss bedre kontroll og øker sikkerheten relatert til arbeide opp mot våre anlegg.

Frank Boholm, Operations Manager, Lyse Elnett

 

Les hele referanseartikkelen

Case-Study_Sira_Kvina_NO_Mars21 PDF

Med Permitto har vi har fått strømlinjeformet en rekke prosesser. Det har vært en kostnad- og tidsbesparelse for meg og Sira-Kvina. Det viktigste er å ivareta kontroll og sikkerhet. Enkelt og greit. Jeg har full kontroll over de fullmaktene som blir gitt. Det er viktig for meg.

Gaute Tjørhom, Administrerende Direktør, Sira Kvina Kraftverk

 

Les hele referanseartikkelen

Kundereferanse Arva
Kundereferanse Alta Kraftlag
Kundereferanse Sira Kvina
Kundereferanse Sognekraft

Hvorfor Permitto?

Permitto gir deg full kontroll på håndtering av sikkerhetskort og adgangsregistrering, og inneholder i tillegg en rekke andre moduler for å støtte opp og forbedre disse prosessene.  Løsningen er utviklet sammen med elkraftbransjen for å støtte de problemstillingene en møter på i bransjen

Løsningen er enkel å teste ut i din organisasjon og kan raskt rulles ut i produksjon.

Digitale sikkerhetskort

Digitale Sikkerhetskort, Adgangskort og HMS-kort

Heldigital prosess for søknad, behandling, utstedelse og mottak av sikkerhetskort, adgangskort og andre typer kort du har behov for.

> Les mer

Adgangsstyring

Adgangsstyring for Anlegg og Prosjekter

Registrer hvem som har adgang på et anlegg eller prosjekt. Oppdatert oversikt på hvem som er registrert på anlegg og prosjekt i sanntid.

> Les mer

HMS meldinger

HMS-meldinger direkte til ansatte på ditt anlegg

Send ut viktige beskjeder til personellet som befinner seg på ditt anlegg eller prosjekt på en effektiv måte. Mulighet for segmentering og automasjoner. 

> Les mer

Kurs- og kompetanseoversikt

Kurs- og kompetanseoversikt

Full oversikt på underliggende dokumentasjon registrert på personell og tilhørende adganger. Oversikt over kurs og kompetanse.

> Les mer

Nøkkelstyring

Nøkkelstyring

Fullverdig nøkkelstyringsmodul som gir deg kontroll på hvem som er i besittelse av fysiske nøkler. Heldigital søknads- og tildelingsprosess.

> Les mer

Support

Support

Har du spørsmål eller problemer med Permitto-appen? Ta kontakt oss på telefon, mail eller send inn vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg.

 Support

Har du spørsmål om Permitto? 

Vil du ha mer informasjon om Permitto? Ta kontakt med oss for mer informasjon eller sjekk ut vår seksjon for ofte stilte spørsmål og svar (FAQ). 

 

Permitto FAQ        Kontakt

Spørsmål om Permitto

Hva sier kundene?

Les hvordan brukerne av Permitto utnytter mulighetene.

Lyse Elnett bruker Permitto

Vi utnytter all funksjonalitet i systemet, og kanskje enda litt mer. Vi håndterer digitale sikkerhetskort, adgangskontroll, adgangsstyring, HMS-meldinger, nøkkelstyring og kurs og kompetanse. Ved å sentralisere dette rundt Permitto gir det oss full kontroll, økt sikkerhet, og bedre HMS for bedrift og den enkelte ansatte.

Ler mer

 

Starte med Permitto?

 

Kontakt oss i dag!

 

>> Fyll ut skjema og send