Permitto

Digitale sikkerhetskort, adgangskort og HMS-kort

 

Digitale sikkerhetskort, adgangskort og HMS-kort

Med Permitto får du en heldigital prosess for søknad, behandling, utstedelse og mottak av sikkerhetskort, adgangskort eller hvilken som helst type kort du som anleggseier ønsker å utstede. Ingen flere søknader på epost/papirer eller kvitteringsskjemaer som må sendes i posten. 

 

Kort

Kort utstedt i Permitto er heldigitale og presenteres i Permitto-appen. Kortmaler kan tilpasses med logo og farge som passer din organisasjon.

De fleste som tar i bruk Permitto, ønsker å benytte løsningen til å utstede Sikkerhetskort. Likevel er det ingen begrensning på hva et kort skal hete eller inneholde. Dermed kan du også bruke Permitto til å utstede Adgangskort eller Kompetansebevis eller hvilket som helst kort.

Kort utstedes, fornyes eller trekkes tilbake med få klikk og kan tilpasses med nøyaktig den gyldighet og de tillatelser som ønskes!

Alle kort som utstedes i Permitto, kan ha en tilknyttet adgangsliste som angir hvilke anlegg et kort gjelder for. Dette gjør det mulig å utstede kort som er begrenset til enkelte anlegg.

 

Kortsøknad

Alle korttyper i Permitto kan settes opp med en tilhørende søknadsmal. Dette er den malen som ligger til grunn når det skal søkes om nye kort i systemet. Merk at det er fritt opp til anleggseier hvorvidt en ønsker å benytte seg av søknad eller direkte utstedelse av kort.

Søknadsmalen kan tilpasses med mange avanserte muligheter slik som å stille krav til dokumentasjon basert på valgte kryss på kortet det søkes om.

Det er også muligheter til å vise bilder, videoer, linker og annet som del av informasjonen til bruker.

Dette gjør det mulig for anleggseier å enkelt kunne sette krav til søker som må oppfylles for å kunne søke om sikkerhetskort.

 

Permitto | Digitale sikkerhetskort, adgangskort og HMS-kort

Varslinger

Permitto hjelper anleggseier og kortholdere å holde styr på når dokumentasjon og kort uløper. Alle brukere får tilsendt varslinger når kort eller underliggende dokumentasjon løper ut.  Det er fra nå av ingen unnskyldning for utløpt FSE-kurs!

 

Hva sier våre kunder om Permitto?

 

Kundereferanse Lyse

Permitto effektiviserer hverdagen vår, gir oss bedre kontroll og øker sikkerheten relatert til arbeide opp mot våre anlegg.

Frank Boholm, Operations Manager, Lyse Elnett

 

Les hele referanseartikkelen

Case-Study_Sira_Kvina_NO_Mars21 PDF

Med Permitto har vi har fått strømlinjeformet en rekke prosesser. Det har vært en kostnad- og tidsbesparelse for meg og Sira-Kvina. Det viktigste er å ivareta kontroll og sikkerhet. Enkelt og greit. Jeg har full kontroll over de fullmaktene som blir gitt. Det er viktig for meg.

Gaute Tjørhom, Administrerende Direktør, Sira Kvina Kraftverk

 

Les hele referanseartikkelen

Kundereferanse Arva
Kundereferanse Alta Kraftlag
Kundereferanse Sira Kvina
Kundereferanse Sognekraft

Hvorfor Permitto?

Permitto gir deg full kontroll på håndtering av sikkerhetskort og adgangsregistrering, og inneholder i tillegg en rekke andre moduler for å støtte opp og forbedre disse prosessene.  Løsningen er utviklet sammen med elkraftbransjen for å støtte de problemstillingene en møter på i bransjen

Løsningen er enkel å teste ut i din organisasjon og kan raskt rulles ut i produksjon.

Digitale sikkerhetskort

Digitale Sikkerhetskort, Adgangskort og HMS-kort

Heldigital prosess for søknad, behandling, utstedelse og mottak av sikkerhetskort, adgangskort og andre typer kort du har behov for.

> Les mer

Adgangsstyring

Adgangsstyring for Anlegg og Prosjekter

Registrer hvem som har adgang på et anlegg eller prosjekt. Oppdatert oversikt på hvem som er registrert på anlegg og prosjekt i sanntid.

> Les mer

HMS meldinger

HMS-meldinger direkte til ansatte på ditt anlegg

Send ut viktige beskjeder til personellet som befinner seg på ditt anlegg eller prosjekt på en effektiv måte. Mulighet for segmentering og automasjoner. 

> Les mer

Kurs- og kompetanseoversikt

Kurs- og kompetanseoversikt

Full oversikt på underliggende dokumentasjon registrert på personell og tilhørende adganger. Oversikt over kurs og kompetanse.

> Les mer

Nøkkelstyring

Nøkkelstyring

Fullverdig nøkkelstyringsmodul som gir deg kontroll på hvem som er i besittelse av fysiske nøkler. Heldigital søknads- og tildelingsprosess.

> Les mer

Support

Support

Har du spørsmål eller problemer med Permitto-appen? Ta kontakt oss på telefon, mail eller send inn vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg.

 Support

Har du spørsmål om Permitto? 

Vil du ha mer informasjon om Permitto? Ta kontakt med oss for mer informasjon eller sjekk ut vår seksjon for ofte stilte spørsmål og svar (FAQ). 

 

Permitto FAQ        Kontakt

Spørsmål om Permitto

Hva sier kundene?

Les hvordan brukerne av Permitto utnytter mulighetene.

Lyse Elnett bruker Permitto

Vi utnytter all funksjonalitet i systemet, og kanskje enda litt mer. Vi håndterer digitale sikkerhetskort, adgangskontroll, adgangsstyring, HMS-meldinger, nøkkelstyring og kurs og kompetanse. Ved å sentralisere dette rundt Permitto gir det oss full kontroll, økt sikkerhet, og bedre HMS for bedrift og den enkelte ansatte.

Lær mer

 

Interessert i mer info om Permitto?

 

Kontakt oss i dag!

 

>> Fyll ut skjema og send