Permitto

Adgangsstyring for

anlegg og prosjekter

 

Adgangsstyring for anlegg og prosjekter                         

En av kjernefunksjonene i Permitto er adgangsstyring på anlegg og prosjekter. Ved hjelp av den meget intuitive Permitto-appen kan brukere ved få klikk registrere adgang på et anlegg eller prosjekt. Permitto tilfredsstiller de krav som stilles til besøkslogg på anlegg og mannskapsliste på prosjekter og er like enkel å tas i bruk for eksternt som internt personell!

 

Fokus på HMS

Det tilbys en rekke tiltak for å forbedre HMS i Permitto. En funksjonalitet ofte trukket frem av våre brukere, er muligheten til å se andre personer registrert i samme anlegg som dem selv.

Dette gjør at alle brukere har en live «besøkstavle rett i lomma», slik at en ved en krisesituasjon kan få full oversikt over andre personer i anlegget samt kunne kontakte disse med et klikk i appen!

 

Full oversikt

Via Permitto web-portalen tilbys det en live oversikt over personell registrert i anlegg og prosjekter. Her kan en enkelt få oversikt over og kommunisere med personell i felt.

 

For anleggseiere som ønsker denne oversikten i andre systemer tilbys det et standard-API med muligheter for integrasjon, samt mulighet for tilpassede integrasjonstjenester.

 

Full kontroll

Anleggseier har full kontroll over hvilke personell som bemyndiges adgang til hvilke anlegg.

All adgang til anlegg har basis i et kort utstedt av anleggseier.  For adgangsregistrering på prosjekter benyttes brukers HMS-kort som enkelt registres inn i Permitto appen.

Permitto | Adgangsstyring anlegg og prosjekter

Hva sier våre kunder om Permitto?

 

Kundereferanse Lyse

Permitto effektiviserer hverdagen vår, gir oss bedre kontroll og øker sikkerheten relatert til arbeide opp mot våre anlegg.

Frank Boholm, Operations Manager, Lyse Elnett

 

Last ned referansen

Case-Study_Sira_Kvina_NO_Mars21 PDF

Med Permitto har vi har fått strømlinjeformet en rekke prosesser. Det har vært en kostnad- og tidsbesparelse for meg og Sira-Kvina. Det viktigste er å ivareta kontroll og sikkerhet. Enkelt og greit. Jeg har full kontroll over de fullmaktene som blir gitt. Det er viktig for meg.

Gaute Tjørhom, Administrerende Direktør, Sira Kvina Kraftverk

 

Les hele referanseartikkelen

Kundereferanse Arva
Kundereferanse Alta Kraftlag
Kundereferanse Sira Kvina
Kundereferanse Sognekraft

Hvorfor Permitto?

Permitto gir deg full kontroll på håndtering av sikkerhetskort og adgangsregistrering, og inneholder i tillegg en rekke andre moduler for å støtte opp og forbedre disse prosessene.  Løsningen er utviklet sammen med elkraftbransjen for å støtte de problemstillingene en møter på i bransjen

Løsningen er enkel å teste ut i din organisasjon og kan raskt rulles ut i produksjon.

Digitale sikkerhetskort

Digitale Sikkerhetskort, Adgangskort og HMS-kort

Heldigital prosess for søknad, behandling, utstedelse og mottak av sikkerhetskort, adgangskort og andre typer kort du har behov for.

> Les mer

Adgangsstyring

Adgangsstyring for Anlegg og Prosjekter

Registrer hvem som har adgang på et anlegg eller prosjekt. Oppdatert oversikt på hvem som er registrert på anlegg og prosjekt i sanntid.

> Les mer

HMS meldinger

HMS-meldinger direkte til ansatte på ditt anlegg

Send ut viktige beskjeder til personellet som befinner seg på ditt anlegg eller prosjekt på en effektiv måte. Mulighet for segmentering og automasjoner. 

> Les mer

Kurs- og kompetanseoversikt

Kurs- og kompetanseoversikt

Full oversikt på underliggende dokumentasjon registrert på personell og tilhørende adganger. Oversikt over kurs og kompetanse.

> Les mer

Nøkkelstyring

Nøkkelstyring

Fullverdig nøkkelstyringsmodul som gir deg kontroll på hvem som er i besittelse av fysiske nøkler. Heldigital søknads- og tildelingsprosess.

> Les mer

Support

Support

Har du spørsmål eller problemer med Permitto-appen? Ta kontakt oss på telefon, mail eller send inn vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg.

 Support

Har du spørsmål om Permitto? 

Vil du ha mer informasjon om Permitto? Ta kontakt med oss for mer informasjon eller sjekk ut vår seksjon for ofte stilte spørsmål og svar (FAQ). 

 

Permitto FAQ        Kontakt

Spørsmål om Permitto

Hva sier kundene?

Les hvordan brukerne av Permitto utnytter mulighetene.

Lyse Elnett bruker Permitto

Vi utnytter all funksjonalitet i systemet, og kanskje enda litt mer. Vi håndterer digitale sikkerhetskort, adgangskontroll, adgangsstyring, HMS-meldinger, nøkkelstyring og kurs og kompetanse. Ved å sentralisere dette rundt Permitto gir det oss full kontroll, økt sikkerhet, og bedre HMS for bedrift og den enkelte ansatte.

Ler mer

 

Interessert i mer Informasjon om Permitto?

 

Kontakt oss i dag!

 

>> Fyll ut skjema og send